BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,63
ALTIN 2.413,82
HABER /  SPOR

Sivasta Lorant depremi

Sivasspor'u ilk haftalarda başarıdan başarıya koşturan Lorant, istifa etti. Mustafa YILDIZ'ın haberi

Abone ol

Günlerdir tartışma konusu olan ve gidip gitmeyeceği tüm spor kamuoyu tarafından merak konusu olan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant’ın Sivasspor’dan ayrıldığı öğrenildi.

Turkcell Süper Lig’inin parlayan ancak son günlerde yıldızı sönen Sivasspor’da en çok tartışılan konu olan Teknik direktör Werner Lorant, sonunda gitti.

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Alman 2. Ligi'nde 14. sırada bulunan Sportfreunde Siegen ile anlaştı.

Vestel Manisaspor yenilgisinin hemen ardından Münih'e giden Alman çalıştırıcı, Siegen yöneticilerinden Rolf Bleck ve Holger Rathke ile dün bir araya geldi. Münih'teki görüşme sonunda anlaşmaya varan Lorant'ın bugün imza atacağı ve çarşamba günü de göreve başlayacağı bildirildi.

Sportfreunde Siegen dün Energie Cottbus'a 1-0 yenilirken, takımm sahaya Lorant'ın yardımcılığını yapacak olan Uwe Helmes çıkardı. Lorant, Sivasspor'dan ayrılarak Siegen ile anlaşma nedeninin parasal olmadığını belirtti, bir teknik adamın yaptığı işten zevk alması gerektiğini söyledi.

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Hafta başında gideceği yönündeki haberleri değerlendiren Alman çalıştırıcı gitmeyeceği yönünde açıklamalar yaparken, transfer haberlerinin asılsız olduğunu söylemişti.

Vestel Manisaspor maçı sonrası oğlunun doğum gününü bahane ederek Sivasspor Yönetiminden izin alan Sivasspor teknik patronu Werner Lorant, gider gitmez Sigen Yönetimi ile görüşmelere başladığı bildirildi. Lorant’ın bugün veya da yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağının da garantileştiği öğrenildi.

Sivasspor Yönetimi konu ile ilgili bir açıklamada ise bulunmadı.

Haber-Foto:
Mustafa Yıldız-SİVAS