BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.397,99
HABER /  SPOR

Sivassporda sıkıyönetim ilanı

Sivasspor bu maça kilitlendi. Bülent Uygun fuutbolcuları terapiye soktu. Sivas sokakları şimdiden gelin gibi süsleniyor.

Abone ol
Süper Lig'de yılın maçında pazar günü Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor'da seferberlik ilan edildi. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedefini sürdürmek için lider Galatasaray'ı yenmek zorunda olan Sivasspor, tüm dikkatini bu karşılaşmaya çevirdi.

UYGUN'UN PLANI

Daha önce evinde oynadığı karşılaşmalarda Fenerbahçe'ye 4-1, Beşiktaş'a ise 2-1 yenilen Sivasspor'un bu zaafının dikkate alınacağını düşünen Uygun'un, bu maçlarda yapılan hataları tek tek futbolcularına göstererek uyarılarda bulunduğu bildirildi. Daha önceki iki karşılaşmaya da çift forvetle çıkan Uygun'un, bu kez Galatasaray karşısında orta sahayı güçlü tutup, tek forvet olarak Mehmet Yıldız'ı oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

HATA BEKLEYENLER YANILACAK

Uygun, "Her maçın atmosferi ve gidişatı farklıdır. Bizim yine Fenerbanhçe ve Beşiktaş maçında olduğu gibi hatalar yapacağımızı bekleyenler boşa beklemiş olacaklar. Bu kez geri dönüşü olmayan bir maçtayız ve elimizden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtacağız." dedi.

İÇERİDE GALATASARAY'A YENİLMEDİ

Süper Lig'de şu ana kadar Galatasaray ile 5 kez karşılaşan Sivasspor, sahadan 3 yenilgi, iki de bareberlik ile ayrılırken, rakibine karşı galip gelemedi. Lige çıktığı 2005-2006 yılında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 2-0 kaybeden Sivasspor, aynı sezon iç sahada oynadığı maçta rakibi ile 0-0 berabere kaldı. 2006-2007 sezonunda rakibine İstanbul'da 3-1 yenilen Sivasspor, ikinci maçta Sivas'ta Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak rakibinin şampiyonluk şansını bitirdi.