BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Sivas kalecisi Beşiktaş'ı da yakmıştı

Selçuk Şahin'in 41. dakikada attığı golde Sivasspor kalecisi Korcan'ın yaptığı hata mücadeleye damga vurdu.

Abone ol

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta, Selçuk Şahin'in 41. dakikada attığı golde Sivasspor kalecisi Korcan'ın yaptığı hata mücadeleye damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan kritik maçta adeta nefesler kesildi. Fenerbahçe'nin Andre Santos ile 1-0 öne geçtiği ve Sivasspor'un Navratil ile tabeladaki skoru eşitlediği maçta, dakikalar 41'i gösterdiğinde sahneye Selçuk Şahin çıktı ve sarı-lacivertli taraftarları çılgına çeviren golün altına imza attı.

Selçuk Şahin'in 41. dakikada ceza sahası dışında attığı golde, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay büyük bir hata yaptı. 23 yaşındaki Korcan, 2009 yılında da Beşiktaş – Bursaspor maçında da büyük bir hata yapmıştı.

Bursaspor'un 3-2'lik galibiyetle ayrıldığı karşılaşmanın 44. dakikasında oyuna giren Korcan, yaptığı kritik hatalar ile siyah-beyazlı taraftarların büyük tepkisini toplamış ve bir anlamda da Beşiktaş kariyerini noktalamıştı.

Öte yandan Selçuk Şahin'in, Sivasspor ağlarına yolladığı bu gol geçen sezon Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta da ceza sahası dışında bu şekilde bir golün altına imza atmış ve Galatasaray kalecisi Leo Franco'nun yaptığı hata uzunca bir süre konulmuştu. Selçuk Şahin, geçmişte de Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Lyon ile oynadığı maçta da bu tarz bir gol kaydetmişti.