BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,78
ALTIN 2.427,15
HABER /  SPOR

Sivas ilk kez 5 gol yedi

Kayserispor'a 5-0 yenilen Sivasspor, bu sonuçla ligdeki en farklı mağlubiyetini aldı.

Abone ol

Kaleci Petkoviç ile Balili, Yasir, İbrahim ve Fransergio'dan yoksun bir kadroyla Kayserispor karşısına çıkan kırmızı-beyazlı ekip, maçın ilk saniyelerinde İlhan'ın attığı gole engel olamadı. İlerleyen bölümlerde beraberliği sağlamak için ataklar yapan, ancak bir sonuç alamayan Sivasspor'da, genç kaleci Akın Vardar ile savunma oyuncuları, sarı-kırmızılı takımın golcüleri karşısında etkisiz kaldı. Teknik direktör Werner Lorant yönetiminde yaptığı takım savunması ile futbol otoritelerinin beğenisini toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Kayserispor'a 5-0 yenildi.

Bu sonuçla sezonun en farklı mağlubiyetini alan Sivasspor, ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Ligin 25. haftasında deplasmanda Denizlispor'a 4-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, 20. haftada Samsunspor'a, 29 haftada da lider
Fenerbahçe'ye 3-0'lık skorlarla yenilmişti.

Oynadığı 32 maçta 9 galibiyet, 13 beraberlik, 10 mağlubiyet alan Sivasspor, topladığı 40 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Rakip fileleri 30 kez havalandıran kırmızı-beyazlı ekip, kalesinde se 41 gol gördü.

5 farklı mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sivasspor'da teknik direktör Lorant, maç sonrasında yaptığı açıklamadasezon sonunda takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi. Matematiksel olarak düşme potasından uzaklaşan Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda Konyaspor ile son haftada ise sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.