BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.449,41
HABER /  SPOR

Sivas Denizlide siftah yaptı

Sivasspor, daha önce deplasmanda hiç yenemediği Denizlispor'u bu kez mağlup etmeyi başardı.

Abone ol Ligin flaş takımlarından Sivasspor, daha önce deplasmanda hiç yenemediği Denizlispor'u bu kez mağlup etmeyi başardı.

Ligde bugüne dek 5. kez karşı karşıya gelen iki ekip, dün Denizli'de 6. randevuya çıktı. Bugüne dek rakibine deplasmanda 2 kez mağlup olan Sivasspor, bu kez evsahibi ekibin Yusuf ile bulduğu gole Sezer ve Hayrettin ile karşılık vererek sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Sivasspor, bu sonuçla rakibine karşı deplasmanda ilk, toplamda ise 3. galibiyetine imza attı.

Sivasspor, bu galibiyetle rakibi ile rekabetindeki galibiyet sayısını da 3-3 olarak eşitledi. İki takım arasında daha önce Sivas'ta oynanan 3 maçın 2'sini Sivasspor, 1'ini ise Denizlispor kazanmıştı, Denizli'de oynanan iki karşılaşmadan ise Denizli ekibi galip ayrılmıştı.

HAYRETTİN İLK, SEZER İKİNCİ GOLÜNE İMZA ATTI

Denizlispor karşısında takımının ilk golüne imza atan genç orta saha oyuncusu Sezer Badur, bu sezon 2. kez gol sevinci yaşadı. Sezer, deplasmanda takımının 1-1 berabere kaldığı Vestel Manisaspor maçında da gol sevinci yaşamıştı.

Sivasspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ise takımının Denizlispor karşısında 2. golüne imza atarak, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.