BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sivas Belediyesi de sünnet şöleni

Sivas Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni, bu yıl 23 Haziranda gerçekleştirilecek.

Abone ol

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl 21. yapılacak olan geleneksel Sünnet şöleninin kayıtları, 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. Sünnet şöleni kapsamında bu yıl 400 çocuk sünnet ettirilecek.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, çocukların nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmühaberi ve çocukların beden ve ayakkabı numaraları ile birlikte Sularbaşı Mahallesi Telekom Binası altındaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde kayıt yaptırabilecekler.

Kayıtlar alındıktan sonra 18 Haziran 2010 Cuma günü 400 çocuğun kıyafet ve ayakkabıları, Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'ndan ücretsiz olarak dağıtılacak. Bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra 23 Haziran 2010 Çarşamba günü 4 Eylül Spor Salonu'nda, saat 18.00'de kına gecesi ve sünnet töreni gerçekleştirilecek.

24 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 400 adet çocuk Numune Hastanesi Üroloji Polikliniğinde hijyenik ortamda ve uzman cerrahlar nezaretinde uzman sağlık ekipleriyle cerrahi yöntemle sünnet edilecek.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, vatandaşlar tarafından gelen yoğun talepler sebebiyle bu yıl da toplu sünnet töreninin yapılacağını belirterek, ilgi olduğu müddetçe bundan sonra da bu hizmeti devam ettirmek istediklerini ifade etti. Başkan Ürgüp, maddi sıkıntılardan dolayı çocuklarını sünnet ettiremeyen aileleri bir an evvel bu hizmetten yararlanmak için kayıtlarını yaptırmaya davet etti.