BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.431,72
HABER /  GÜNCEL

Şişlide kasklı tecavüz

İstanbul’un merkezi ilçelerinden Şişli'de bir kız çocuğu, gündüz vakti, üstelik kendi evinde saldırıya uğradı.

Abone ol

Şişli’deki bir ilköğretim okulunda eğitim gören 13 yaşındaki E.Ç., önceki gün okuldan dönerken babasının işyerine gitti. Saat 13.40 sıralarında Fulya’daki evine gitmek üzere babasının yanından ayrılan küçük kız, apartman girişinde motosiklet kaskı takan bir kişiyle karşılaştı. Asansöre kızla birlikte binen bu kişi, E.Ç.’ye Mehmet Öz’ü tanıyıp tanımadığını sordu. Böyle birini tanımadığını söyleyen E.Ç., evlerinin bulunduğu katta asansörden indi.

Paraları da gasp etti
E.Ç. anahtarlarını çıkarıp daire kapısını açmaya çalışırken arkasından takip eden bu kişi, bıçakla üzerine atladığı küçük kızla birlikte eve girdi. Kapıyı kapatan bıçaklı saldırgan E.Ç.’nin ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayıp evdeki para ve altınların yerini sordu. Yaşadığı korku yüzünden şok geçiren küçük kız paraların yatak odasında olduğunu söyledi. Evdeki televizyonu açarak sesini yükselten bıçaklı ve kasklı saldırgan, çekmecede bulduğu bir miktar parayı aldı. Sonra da elleri ve ayakları bağlı bir halde çaresizce yatakta yatan küçük kıza tecavüz etti.

Babası eve gelince şoka girdi
Bu sırada içeriden gelen bir ses üzerine eve birilerinin geldiğini sanıp paniğe kapıldı. Kızı bırakıp aldığı paralarla evden kaçtı. Bağlı olduğu için yardım çağıramayan E.Ç., annesinin eve gelmesini beklemeye başladı. Bu sırada evden telefonla kızını arayan baba, E.Ç.’nin cevap vermemesi üzerine talaşa kapılıp evine gitti. E.Ç.’yi yatakta elleri ve kolları bağlı, belden aşağısı çıplak bir halde buldu. Gördükleri karşısında şok geçiren baba, kızını sakinleştirdikten sonra soluğu en yakın polis karakolunda aldı. Çocuk Şubesi’nde bilgisine başvurulan E.Ç. daha sonra muayene için Şişli Etfal Hastanesi’ne gönderildi.

Polis ipucu topladı, sapığın peşinde
Olay Yeri İnceleme Şubesi’ne bağlı ekipler evde sapıkla ilgili ipucu topladı. Halı üzerinde silinmiş kan lekeleri ile meni izleri bulundu. Hastanede doktor kontrolünden sonra hazırlanan raporda E.Ç.’nin cinsel organı içersinden alınan örneklerde saldırgana ait sperm örneklerinin bulunduğuna dair rapor hazırlandı. Polis, küçük kızın verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda ve eldeki ipuçları ışığında kaçarak kayıplara karışan kasklı gaspçıyı arıyor.