BIST 10.094
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.432,07
HABER /  GÜNCEL

Film çekimini gerçek sanınca

Van'da bir film çekimi. Halk toplanmış seti izliyor. İzleyicilerden biri kavga sahnesini beğenmedi ve bıçağıyla sete daldı.

Abone ol

Van'da amatör olarak hazırlanan "Üç Damla Gözyaşı" adlı filmin çekimleri sırasında sete gelen bir şahıs, figüranlardan birini sırtından bıçaklayarak kaçtı. Bıçaklanma anı, setteki kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 15.30 sıralarında İskele Caddesi üzerinde, "Üç Damla Gözyaşı" adlı filmin bir sahnesi çekilirken, kimliği belirsiz bir kişi ekibin yanına gelerek, "Kavga öyle yapılmaz böyle yapılır, ben size nasıl yapıldığını göstereyim" diye tartışmaya başladı. Olay yerinden ayrılan şahıs, kısa bir süre sonra eline aldığı bıçakla set ekibine saldırdı. Olayı ayırmaya çalışan ve filmde figüranlık yapan Mesut Ergenç, sırtından bıçaklanarak yaralandı.

Neye uğradıklarını şaşıran film yönetmeni ve oyuncularının bir anlık dalgınlığından faydalanan şahıs, hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bıçaklama anı, filmin kamera arkası çekimlerini yapan kişi tarafından saniye saniye kaydedildi. Yaralı Ergenç, olay yerine çağrılan taksiyle Van Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Ergenç yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, polis ekipleri görüntüleri izleyerek olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.