BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şişli'de Emir Sarıgül istifa mı etti?

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgü'ün görevinden istifa ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, istifa ettiği iddialarını yalanladı.

Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, "Görevimin başındayım, istifa ettiğimi ben de sitelerden okudum. Bu haberler nereden çıkıyor?'' dedi.

CHP'li Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, bu sabah bazı internet sitelerinde yer alan ''istifa ettiği''ne dair haberleri yalanladı.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

gercekgundem.com 'a konuşan Sarıgül, "Şu an görevimin başındayım ve bir toplantıdayım. Bu sabah Sayın Başkanımız Hayri İnönü ile memurların toplu sözleşmesini imzaladık. Hem de Sayın Başkan İnönü'nün gelmediğinin söylendiği yeni binada...'' ifadesini kullandı.

Bazı internet sitelerinde yer alan haberleri anlamakta güçlük çektiğini belirten Emir Sarıgül, "İş yapmamızı, hizmet etmemizi engellemeye çalışanlar var. Sayın İnönü ile gayet uyumlu ve verimli bir çalışma birlikteliğimiz var'' dedi

Taraf gazetesi Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün görevinden istifa ettiğini yazmıştı.

Şişli'de Belediye Başkanı Hayri İnönü ile yardımcısı Emir Sarıgül arasında büyük bir çekişme yaşandığı iddia ediliyordu.

Hürriyet Gazetesi bugüm ‘Şişli şifresi’ manşetiyle çıkmış ve Sarıgül’ün Hayri İnönü’ye yaptığı baskıları gündeme taşımıştı.

KILIÇDAROĞLU İNÖNÜ'YE SAHİP ÇIKMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün zorla istifa ettirilmeye çalışıldığı iddiasına “Seçimle gelen bir belediye başkanı var ve o da görevinin başında. Başarıyla da görevini yapıyor. Söyleyecek başka bir şey yok” yanıtını vermişti.