BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şişli’de eli bıçaklı berbere girerek para istedi yakalandı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ŞİŞLİ'de bir berbere giren soyguncu, dükkanda bulunan bir kişiyi bıçakla tehdit ederek para istedi. Dükkanda bulunan bir kişinin kapıyı kilitlemesiyle şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Abone ol

Olay, saat 22.00 sıralarında Mecidiyeköy Şehit Er Cihan Namlı Caddesi üzerinde bulunan bir berber dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soyguncu A.M pasaj içerisinde bulunan berbere girerek, içeride bulunan Nijeryalı S.M’yi bıçakla tehdit edip para istedi.

O sırada berberde bulunan S.M’nin arkadaşı O.M. dükkanın kapısını kilitleyerek polise haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, bıçaklı saldırganı olay yerinde kıskıvrak yakaladı.

A.M’nin berber S.M.’yi dükkana girerek tehdit ettiği o anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde soyguncunun berberi bıçakla tehdit ettiği ve dükkanda bulunan diğer şahsın hızla kapıyı kilitlediği görülüyor. Gözaltına alınan A.M ifadesi alınmak üzere Mecidiyeköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Manisa'da tartıştığı eski eşiyle CHP üyesi ev sahibini öldürdü
Foto Galeri Manisa'da tartıştığı eski eşiyle CHP üyesi ev sahibini öldürdü Galeriye Gözat