BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sis kazası can aldı: 2 ölü, 3 yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sis yüzünden otomobille kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı....

Abone ol

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sis yüzünden otomobille kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Seydikemer’den Antalya’ya doktor kontrolüne giden Mustafa Büyükünal (34) yönetimindeki araç, Yayla Gökben mevkisinde sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle karşı yönden gelen Turhan Özgür yönetimindeki 20 H 3269 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, Mustafa Büyükünal (34) ile kayınvalidesi Fatmana Yanatma (57) hayatını kaybetti.
Kazada ağır yaralanan sürücünün eşi Neşe Büyükünal ve kayınpeder Mehmet Yanatma ile kamyonet sürücüsü Turhan Özgür de ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar, kazada ölenlerin kimliklerini öğrenebilmek için çaba gösterdi. Uzun süre trafiğe kapalı kalan Fethiye Korkuteli karayolu daha sonra kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)