BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İlkokulda intihar şoku!

Fatih’te bir ilkokulda çalışan güvenlik görevlisi kendisini okulun koridorunda asarak intihar etti. Olay nedeniyle öğrenci ve veliler büyük şok yaşarken, okul tatil edildi.

Abone ol

Olay nedeniyle öğrenci ve veliler büyük şok yaşarken, okul tatil edildi.Olay, Fatih’te bulunan Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu’nda meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde okula gelen temizlik görevlisi okulun kapısını açtı. İçeri giren kadın görevli okulda bekçi ve güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdullah Özdemir’in tavanda asılı cansız bedeniyle karşılaştı. Görevli, durumu okul yönetimine bildirdi ve okula hemen polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Okula gelen sağlık ekipleri ise Özdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada okula gelen öğrenci ve veliler de olay nedeniyle büyük şok yaşadı. Özdemir’in bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi.

Üzücü olay nedeniyle okul tatil edilirken, öğrenciler evlerine gönderildi. Olayı öğrenen ve okulun önünde bekleyen bir veli,Özdemir’in çok iyi bir insan olduğunu belirterek, “Abdullah abi çok iyiydi, melek gibiydi. Çocukları çok severdi, çocuklar da Abdullah abiye bayılıyorlardı. Şimdi çoğu çocuk ağlıyor. Şimdi eve gidiyoruz çocukların psikolojisi bozuldu” dedi.

Olay nedeniyle okula gelen polis ekipleri uzun süre incelemelerde bulundu. Yapılan incelmelerin ardından Özdemir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.