BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,88
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Sırrı Süreyya'yı bu fotoğrafla vurdular

Sırrı Süreyya Önder başlattı savaşı. AK Parti ve CHP sıralarının boş halini çekip twit attı. CHP'liler ise Sırrı Süreyya'sız BDP sıraları ile misilleme yaptı.

Abone ol

TBMM'de İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Tasarısı görüşülürken AK Parti, BDP ve CHP milletvekilleri arasında adeta fotoğraf yarışı oldu.

Savaşı başlatan BDP'li Sırrı Süreyya Önder oldu. AK Parti sıralarını çekip twit attı. Misilleme AK Partililerin yanı sıra CHP'lilerden geldi.

Onlar da Sırrı Süreyya Önder'in o fotoğrafı çektikten hemen sonra genel kurulu terk ettiğini belgeleyen fotoğrafı yayınlayıp, BDP'li vekili kendi silahı ile vurdular.

İŞ GÜVENLİĞİ GÖRÜŞMESİNDE AKP SIRALARI

Meclis Genel Kurulu'nda gece geç saatlere kadar İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Tasarısı görüşüldü. Görüşmeler sırasında Meclis'te bulunan BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Twitter'daki hesabına Ak Parti sıralarının boş olduğunu gösteren fotoğrafı paylaşarak "İş güvenliği görüşmesinde AKP sıraları"diye yazdı.

sirri1.jpg

SIRRI SÜREYYA'YI REZİL EDEN KARE

BDP'li Önder'in Twitter'da paylaştığı fotoğrafı gören CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da Sırrı Süreyya'nın foyasını ortaya çıkartan fotoğrafı yayına koydu.

sirri-2.jpg

BDP'li sıralarını boş gösteren fotoğrafı çekip -"Sırrı Süreyya resmi çekti ve sonra Meclis'i terk etti" diyerek yandaki Sırrı Süreyya'nın olmadığı genel kurul salonunun fotoğrafını Twitter'daki hesabında paylaştı.

Hemen ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan da Meclis'teki BDP sıralarının fotoğrafını çekti. Sırrı Süreyya'nın genel kurulda olmadığını gösteren kanıtlayan fotoğrafın altına da ;
-"BDP sıraları bomboş. İş Kanunu görüşülüyor ve Genel Kurul'da yoksunuz" diye yazdı.

FOTOĞRAFI TASI TARAĞI TOPLADI

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise BDP'li Sırrı Süreyya Önder ile ilgili olarak;
-"Resmi çekti, yayınladı önce Twitter'da puanı hemen ardından tası tarağı topladı. Koltuğu hala sıcak çok uzaklaşmış olamaz"
dedi.