BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şırnak'ta devletin gülen yüzü

Şırnak'ın Beytüşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu 23 Nisan'da çocuklara güzel bir sürpriz yaptı.

Abone ol

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaymakamlık bahçesinde çocuklar için büyük bir şişme oyun parkı kurdurdu.

Kaymakam Soner Karataşoğlu, 23 Nisan nedeniyle büyük şişme oyun parkı satın alarak çocukları sevindirdi. Karataşoğlu, büyük şişme oyun parkında oynayan çocukların yanına giderek çocuklarla sohbet eti, çocukları elinden tutarak parka götürdü.

Kaymakam Karataşoğlu, "Beytüşşebap'taki çocuklarımız için buradaki sıkıntılardan sorunlardan en çok etkilenen yavrularımız için Kaymakamlık olarak bir faaliyet tertip etmek istedik. Bu faaliyetimizde çocuklarımız için oyun havuzu getirerek. Belki hayatlarında ilk defa gördükleri ya da görecekleri ilk defa zıplamanın zevkine vardıkları bir ortam oluşturmak istedik ve bu çerçevede çocuklarımızın yoğun katılımı oldu. Biz de bundan çok memnunuz. İyi ki böyle bir şey organize etmişiz. İyi ki 23 Nisan'da
çocuklarımızı neşelendirmek aklımıza gelmiş.


Çocuklarımızı her türlü çocuklarını yaşatabilecek Ankara'daki, İstanbul'daki, İzmir'deki, Diyarbakır'daki, Van'daki ve memleketimizin diğer tarafındaki tüm çocuklarımızın yararlanabildiği ama ücretle yararlanabildiği bir faaliyeti biz ücretsiz olarak onlara sunmak ve aslında yaşamak ne kadar güzel, aslında çocuk olmak ne kadar güzel çocuk olmak, hele 23 Nisan'da çocuk olmak Beytüşşebap'ta çocuk olmak ne kadar güzel bunu biz yaşatmak istedik. Çok memnunum ve fevkalade güzel bir organize oldu. Ben de çocuk olmak istiyorum Beytüşşebap'ta. Bundan sonra faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek" diye konuştu.