BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Denizlispor bayramı

Denizlispor'un Turkcell Süper Lig'inden düşmesi sarı lacivertli taraftara bayram sevinci yaşattı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Turkcell Süper Lig'de 30. haftada Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Denizlispor'un düşme hattındaki en yakın rakibi Sivasspor'un Beşiktaş ile berabere kalmasından dolayı, ligin bitimine üç hafta kala kümeden düşmesi kesinleşti.

FENERLİLER BAYRAM YAPIYOR

Denizlispor'un Turkcell Süper Ligi'nden düşmesi sarı-lacivertli tarafından sevinçle karşılandı. Fenerbahçeli taraftarlar, "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Denizlispor bizim ahımızı aldı" diye konuştu.

ÇOK ACI BİR HATIRASI VAR

Denizlispor'un, tüm Fenerbahçeliler için olduğu kadar teknik direktör Daum’da da acı bir hatırası var. 2003/04 ve 2004/05 sezonlarında takımını üst üste 2 yıl şampiyonluğa ulaştıran Alman hoca, 3. sezonunun son haftasına da lider olarak girmişti.

FENERBAHÇE TARİHE GEÇECEKTİ

Denizli’den alınacak bir galibiyetle Fenerbahçe, tarihinde ilk kez üst üste 3 yıl şampiyonluğa ulaşacak, Daum da böylece tarihe geçecekti.

MAÇ 20 DAKİKA DURMUŞTU

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Denizlispor o gece müthiş bir maç oynadı. Fenerbahçe bir türlü Denizlispor savunmasını geçemedi. Denizlispor taraftarının da muhteşem desteği vardı. Takımlarının golünün ardından sahayı 20 dakika konfeti yağmuruna tuttular. Hatta bu yüzden maç 20 dakika durdu.

DAUM'UN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Sonuçta maç berabere bitti ve şampiyonluğu kaybeden Sarı-Lacivertliler kahroldu. Yönetim de Daum’un görevine son verdi...

GALATASARAY DENİZLİSPOR'U KARDEŞ TAKIM İLAN ETTİ

Tarihe Fenerbahçe değil, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesine neden olan Denizlispor geçti. Hatta Galatasaray taraftarı da bu başarılarından dolayı Denizlispor'u 'kardeş takım' ilan ettiler.

VE TARİH TERSİNE DÖNDÜ

Fakat tarih dün akşam tersine döndü. Bu kez üzülen taraf Denizlispor oldu. Horozlar'ın Ankaragücü beraberliğinin ardından Süper Lig'den düşmesi kesinleşti.