BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'da son durum şehit haberi geldi

ŞIRNAK merkezde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yapılan saldırı sonucu 1 asker şehit oldu.

Abone ol

ŞIRNAK'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker şehit oldu.

Gazi Paşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu bir asker ağır yaralandı. Şırnak Asker Hastanesine kaldırılan yaralı asker, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

ŞIRNAK'TA SON DURUM TSK AÇIKLADI

Genelkurmay Başkanlığı, tarafından yapılan açıklamada, Şırnak’ta devam eden operasyonlarda 6 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği ve bir teröristin de teslim olduğu belirtildi.

Ayrıca Şırnak’ta devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 281 olduğu ve bugüne kadar 837 patlayıcının imha edildiği kaydedildi.

KUZEY IRAK’TAN KAÇAN 5 TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak’ın Silopi ilçesinde ise Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu ifade edildi.