BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  DÜNYA

Sirk kaplanı bu kez bakıcıya saldırdı VİDEO

Almanya’nın Hamburg kentindeki sirk gösterisi sırasında kaplanlar, bakıcısının üzetine saldırdı.

Abone ol

Almanya’nın Hamburg kentindeki sirk gösterisi sırasında kaplanlar, bir an tökezleyip yere düşen terbiyecileri 28 yaşındaki Christian Walliser’in oyun oynadığını sanarak onu ısırıp yaraladı. “Hagenbecks Tierpark” adlı hayvanat bahçesinde 170 kişinin izlediği gösteri sırasında 5 Bengal kaplanından üçü Walliser’in üzerine atladı. Başından ve göğsünden ağır yaralanan Walliser’in eli koptu.

Beklenmedik olay, Hamburg’taki ünlü hayvanat bahçesi Tierpark Hagenbeck’te düzenenlenen “Pagels Dinner Zirkus” adlı şovda meydana geldi. Seyircilerin katıldığı yemekli şovda gösteri yapan 5 Bengal kaplanından 3’ü kaplan terbiyecesi Christian Walliser’in tökezleyerek yere düşmesini oyun daveti olarak anlayarak üzerine saldırdı. Dev kaplanlar, Walliser’in baş ve göğsünü ısırarak, elini kopardı. Korkunç sahneleri izlemek zorunda kalan izleyicilerin bir kısmı şoka girdi. Sirke gelen acil yardım ekipleri, seyircilere de müdahale etti. 30 saniye süren saldırı sonrasında kaplanlar, yangın söndürme tüpleri ve yüksek basınçlı suyla kafeslerine püskürtüldü. Seyirciler arasında bulunan bir doktor Walliser’e ilk müdahaleyi yaparak kanamayı durdurdu.

Ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan Walliser'in kafatasında zedelenme meydana geldiği belirtildi. Sirk yetkilileri, kaplanların "oynamak" niyetiyle ısırdıklarını açıkladı.

budur