BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sıra Mimarsinan yan yolda

Kumburgaz’dan sonra Mimarsinan yolları da, Büyükçekmece Belediyesi’nin çalışmaları neticesinde işgalden kurtarılıyor.

Abone ol

İş yerleri tarafından işgal edilerek özel kullanımlarına açtıkları Mimarsinan E5 karayolu üzerindeki yan yollar da hızlı çalışma başlatan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşların takdirini topluyor.

Kamunun ortak kullanım alanı olan yolların bu kadar işgale uğratılmasına tepki gösteren vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi’nin Kumburgaz’dan sonra Mimarsinan’da da yollara gerçekleştirilen işgal ortadan kaldırmak için büyük çaba sarf etmesini takdirle karşıladıklarını söylediler.

Kumburgaz ve Mimarsinan yan yollarda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde vatandaşlardan yan yollardaki işgallerin ortadan kaldırılması için büyük telepler aldık. Bizde Büyükçekmece Belediyesi olarak herkesin kendi hakkına rıza gösterip tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan yan yollardaki işgallerini terk etmelerini kendilerinden istedik. Halkımız da bu talebimize olumlu cevap verdi. Kumburgaz’ı hakikaten çok büyük çalışma yaparak yan yolları işgallerden kurtardık”dedi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından ilçenin modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak yol genişletme çalışmaları ile birlikte vatandaşın rahatlıkla yürüyebilmesi için yaya kaldırımlarını genişletme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Tepecik, Mimarsinan, Celaliye - Kamiloba da ki yol genişletme ve kaldırım çalışmaları, meydan düzenleme çalışmalarının ardından Kumburgaz’da yaşayan vatandaşların da yıllardan beri çektiği yan yollardaki sıkıntılar artık tarih oldu.