BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,86
ALTIN 2.389,25
HABER /  SPOR

Sionun hocası utanmadı!

Hakemin verdiği kararlar Sion'un hocası Alberto Bigon'u çıldırttı.

Abone ol

Maçın hakemi Weiner'in yaptığı ilginç hareketler ve verdiği kararlar FC Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon'u çıldırttı. Bigon, sürekli hakem kararlarına itiraz ederken, 4. hakem Babak Rafati'den uyarı aldı.

Bigon, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında ''Galatasaray galibiyeti hak etti mi?'' sorusuna ''Evet'' yanıtını verirken, ''Galatasaray'ın fizik, taktik ve teknik olarak güçlü olduğunu biliyorduk, biz onlar hücuma kalktığında fırsatları değerlendirmek istedik. 2-0'a kadar oldukça gayretliydik, ama orta sahada ilk önemli top kaybımızda bizi cezalandırdılar ve sonra gerisi geldi. Bugün güçlü olan takımın kazandığına inanıyorum'' diye konuştu.

Bigon, hakem için ise ''Hayatımda gördüğüm en kötü hakemdi diyemem. Sadece fikir birliği içinde olmadığımız kararlar vardı, ben de buna tepki gösterdim'' yorumunu yaptı.

Bu geceki tek kabahatlerinin, oyuncularının çok iştahlı bir şekilde atak yapmak istemeleri olduğunu kaydeden Alberto Bigon,''Bence bugün oyunun defansif yönünü iyi yönetmeliydik. Oyuncularım saldırınca, rakibe geniş alanları bıraktık. Bugün başımızı istediğimiz gibi dik tutamadık, ama Galatasaray gibi güçlü bir takıma kaybetmek utanç vesilesi değildir'' diyerek sözlerini tamamladı.