BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinirlenince arabayı denize sürdü

İstanbul Beşiktaş'ta alkollü sürücü otopark görevlileriyle tartışınca sinirine yenildi ve arabayı karanlık sulara sürdü.

Abone ol

Beşiktaş'ta sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen ve içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobil, bir çay bahçesinin otoparkından denize uçtu.

Sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen ve içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobil, bir çay bahçesinin otoparkından denize uçtu. Olay, Dolmabahçe'deki aile çay bahçesinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi.

Şişli Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından Halil Ayangil, 34 HA 789 plakalı cip ile arkadaşıyla birlikte Dolmabahçe'deki çay bahçesine geldi. Alkollü olduğu öne sürülen şahıslar, bir süre park yeri konusunda çay bahçesi çalışanları ile tartıştı. Tartışmanın ardından Ayangil'in gaza basmasıyla demir dubaları aşan ve zincirleri kıran otomobil, çay bahçesindekilerin bakışları arasında denize uçtu.

Garsonlar denize atladı

Otomobilin denize uçtuğunu gören garsonlar ile Valide Sultan Camii'nin güvenlik görevlisi, şahısları kurtarmak için denize atladı. Güvenlik görevlisi Savaş Dinç ile diğer çalışanlar, denize uçan otomobilden fırlayan sürücü Halil Ayangil'i kısa süre sonra denizden çıkarttı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ayangil, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Suya gömülen otomobilin içerisinde bulunan Şehmuz Satır'ı kurtarmak için ise Sahil Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar seferber oldu.
Yaklaşık 10 dakika sonra da Satır otomobilden çıkartıldı. Hayatta olduğu belirlenen Satır, çay bahçesinde bekleyen ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları da ne olduğu anlamadıklarını ve bir anda otomobilin denize uçtuğunu söyledi. Çay bahçesi çalışanları ise otomobilde bulunan şahısların alkollü olduklarını ve park yeri konusunda bir süre kendileriyle tartıştığını ileri sürdü.

1 kişi öldü

Dolmabahçe'de denize uçan araçtaki bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Beşiktaş'ta, sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen, içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobil, bir çay bahçesinin otoparkından denize uçmuş, araçta bulunanlar vatandaşlar ve kurtarma ekipleri tarafından karaya çıkartılmıştı.

Dolmabahçe sahilinde sular altında, araç içerisinde yaklaşık 10 dakika kurtarılmayı bekleyen Şehmuz Satır boğulmaktan son anda kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Satır, kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Halil Ayangil'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.