BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  MAGAZİN

Sinem Kobal'a büyük şok!

Arda Turan'dan sonra özel hayatındaki hareketlilik nedeniyle Sinem Kobal'a teklif edilen projelerin hepsi iptal ediliyor.

Abone ol

Sinem Kobal'ın özel hayatındaki çalkantılar, daha önce görev alacağı açıklanan projelerden bir bir çıkarılmasına neden oluyor.

90’lı yıllarda seyircilerinin karşısına ilk olarak “Dadı” dizisinde çocuk yıldız olarak çıkan Sinem Kobal, zaman içinde aranılan bir oyuncu oldu.

Ancak Kobal, 4 yıl önce Arda Turan’la beraberlik yaşamaya başladıktan sonra kariyer çizgisini değiştirdi. Son yıllarda ise iş hayatını tamamen askıya alan Kobal, ilişkisine geçen aylarda kesin olarak nokta koyduktan sonra setlere dönmeye karar verdi.

SİNEM KOBAL'DAN VAZGEÇTİLER

Güneş'te yer alan habere göre, Dizi tekliflerine sıcak bakan Kobal, Avşar Film’in bir kadın hikayesini anlatan sinema filminde de oynamaya hazırlanıyordu. Filmin önüne geçer Kobal’ın partnerini oynaması için Kerem Bürsin’le görüşüldü. Ancak Bürsin’in zamanlaması uymadı. Bu sırada Avşar Film’in patronu Şükrü Avşar, adı önce tekstilci Kaan Kalyon, ardından İbrahim Çelikkol’la anılan Kobal’ın özel hayatıyla çok sık gündeme geldiğini gördü. Kobal’ın bu durumunun projenin önüne geçeceğini düşünen Avşar, kararından vazgeçti. Adı henüz netleşmeyen filmin hikayesinin de Avşar’ın oyuncu değişikliğine karar vermesiyle revize edildiği öğrenildi.