BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  GÜNCEL

İnşallah Dünya Kupasını...

Fenerbahçe’de, yeni sezon hazırlıkları öncesi bazı futbolcuların sağlık kontrolleri yapıldı. Alper Potuk, “Hollanda forması giyen Kuyt...

Abone ol

Fenerbahçe’de, yeni sezon hazırlıkları öncesi bazı futbolcuların sağlık kontrolleri yapıldı. Alper Potuk, “Hollanda forması giyen Kuyt’ın Dünya Kupası’nı almasını isterim. İnşallah kupayı Hollanda kazanır” dedi.
Göztepe Medical Park Hastanesi’nde sarı-lacivertli oyunculardan Caner Erkin, Alper Potuk ile Kaleci Erten Ersu’nun yanı sıra genç oyunculardan Semih Ergül, İsmet Yumakoğulları, Berkay Can Değirmencioğlu, Muhammed Akarslan ve Hakan Cinemre’nin sağlık kontrolleri yapıldı. Sağlık kontrolünden geçen futbolcuların öncelikle kan değerlerine bakıldı. Ardından EKG ve efor testinden geçirilen sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra da göz, kulak-burun-boğaz ve genel cerrahi bölümlerinde muayene oldu.
Sağlık kontrolünün ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, bu sezonu da şampiyon tamamlayarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Tatil dönemini dinlenerek geçirdiğini belirten Alper Potuk, “Güzel bir tatil dönemi geçirdik. Aktif dinlenmeye yönelik programlarla tatilimiz geçti. Hocamızın verdiği programlar dahilinde çalışmalarımızı sürdürdük. Zor bir sezon bizi bekliyor. Bizim açımızdan da çok önemli bir sezon olacak. Bu sezon da lige iyi başlayıp, sezon sonunda yine şampiyonluğu elde edeceğimize inanıyorum. Sezon sonunda 4. yıldızı takarak, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

"4. YILDIZ ÇOK ÖNEMLİ"
Sarı-lacivertli futbolcu, şampiyonluk için mücadele eden bir takım olduklarını hatırlatarak, “Biz her sezon şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz. Fenerbahçe için, bizler için şampiyonluk çok önemli. Bizler de Fenerbahçe’de görev alarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. 4. yıldız çok önemli ve bu sezon bunu kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Alper Potuk, Diego Ribas transferiyle ilgili olarak, “Bizim çok kaliteli kadromuz var. Diego Ribas’la beraber iyi bir kadro derinliği olacaktır. Bu da hem takım olarak hem de bireysel olarak çok iyi yansıyacaktır” dedi.

“İNŞALLAH KUPAYI HOLLANDA KAZANIR”
Genç oyuncu, Roma’ya transfer olan Salih Uçan hakkında ise, “Salih’in transferine hem çok sevindim hem de çok üzüldüm diyebilirim. Aynı evi paylaştığım takım arkadaşımdı. İnşallah onun için hayırlısı olur. Biz de onun başarılı olmasını istiyoruz. Hem Fenerbahçe’yi hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecektir” şeklinde konuştu.
Dünya Kupası’ndaki favorisinin sorulması üzerine ise Alper Potuk, “Turnuva başlamadan önce Almanya favorimdi ama Hollanda forması giyen Kuyt’ın Dünya Kupası’nı almasını isterim. İnşallah kupayı Hollanda kazanır” cevabını verdi.

“BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANIMIZDA OLMASINI İSTİYORUZ”
Başarılı futbolcu, kulüp başkanı Aziz yıldırım hakkında yeniden yargılama kararına ilişkin olarak daha iyi bir sürecin kendilerini beklemesi temennisinde bulunarak, "Başkanımızın her zaman yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.
(İHA)