BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.399,67
HABER /  GÜNCEL

Sinem 5 yıldızlı bir otelde iş buldu

Cumhurbaşkanı Gül'e ''Bu insanlar sizi neden alkışlıyor anlamıyorum'' diyerek tepki gösteren Sinem, 5 yıldızlı bir otelde çalışacak

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü İzmir ziyareti sırasında protesto ederek işsizlikten yakınan Sinem Örsçek, Antalya Belek'teki bir otelde işe başlayacak.

5 YILDIZLI OTELİN HALKLA İLİŞKİLERİNDE ÇALIŞACAK

İzmir'de 4 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü akraba ziyareti sırasında alkışlayanlara tepki göstererek, “Bu ülkede neler oluyor bilmek istiyorum. Bu insanlar sizi neden alkışlıyor anlamıyorum” diyen Sinem Örsçek, önümüzdeki günlerde turistik Belek'teki 5 yıldızlı Calista Otel'de işe başlayacak.

SİNEM 9 YILDIR İŞ BULAMIYORDU

İstatistik ve davranış bilimleri alanlarında eğitim gören ve 9 yıldan bu yana işsiz olduğunu belirten Örsçek, protesto olayının kendine ayrı misyon kazandırdığını söyledi.

GÜL'ÜN YÖNLENDİRMESİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Antalya'da birçok otele özgeçmişini içeren dosya gönderdiğini belirten Örsçek, “Prensipte anlaşmamıza rağmen hâlâ küçük belirsizlik var. Pazartesi günü netleşecek. Cumhurbaşkanlığı'nın yönlendiği ticaret odaları ile de görüştüm, sonuç çıkmadı. Bu otelde büyük olasılıkla halkla ilişkiler bölümünde göreve başlayacağım” dedi.

SOSYAL MİSYONUM DA OLDU

Protesto olayı nedeniyle, “Sosyal misyonum da oldu” diyen Örsçek, lider özelliklerinin olmamasına rağmen, İstanbul Üniversitesi'nin bir projesinde yer alacağını söyledi. Sinem Örsçek, “Tabii bu projede pasif bir görevim olacak. İstanbul Üniversitesi Davranış Bilimleri Kürsüsü'nden Prof.Dr. Erdal Tekarsal ile cuma günü görüşmemiz var. Bu projede de onay gelirse yer almak istiyorum” diye konuştu.