BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Canı Hıristiyan öldürmek istemiş!

Beyoğlu'nda 1 lira için Alman mühendisi öldüren katil zanlısı ifadesinde dehşet verici sözler söyledi...

Abone ol

Beyoğlu'ndaki şok cinayetin katil zanlısı dehşet verici ifadelerde bulundu.

Bugün polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.A.'nın savcıya verdiği ifadede ''Yabancılara karşı saplantım var. Kendime hakim olamıyorum. O gün bir Hıristiyan öldürmek istiyordum, kiliseleri geziyordum, bu kişiyi gördüm öldürdüm. Pişman değilim" dediği öğrenildi.

DONDURMA PARASI BAHANEYDİ, VERMEDİ, ÖLDÜRDÜM

15 yaşından beri Laleli'de kuaförlük yapan zanlı, adliyeye parmak arası terlik, kolundaki akrep ve silahşör dövmeleriyle dikkat çekti.

Kilise kapısında dışarıya çıkan yabancıları beklediği, Alman Gregor Kerkeling'in peşine takıldığı ve kendisine dondurma parası vermediği için öldürdüğünü yineleyen zanlı, "Dondurma parası istedim, vermedim. Tartıştık öldürdüm. Aslında bu bahaneydi" dediği de belirtildi.

BAŞKA BİRİNİ DAHA ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ


Verdiği ifadeye göre zanlının aynı saatlerde Beyoğlu'nda başka bir yabancı uyruklu kişiyi daha öldürmek istediği de anlaşıldı. İbrahim A, "Bir kişiyi daha durdurdum. Şapkasını çıkarmasını istedim. Ancak ondan o elektriği alamadığım için öldürmekten vazgeçtim" dediği de kaydedildi.

İbrahim A'nın savcılıktaki ifadesinde, Kurtlar Vadisi adlı dizi filmin baş karakteri olan "Polat Alemdar"la görüştüğünü söylediği de öğrenildi.

İbrahim A'nın 2001'de bir kişiyi makasla yaralamak'tan, 2007'de de araç yakmaktan sabıkası bulunduğu, araç yaktığı için gözaltına alındıktan sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve "akıl hastası olduğuna dair" raporu bulunduğu belirtildi.

RUS UYRUKLU KADINLA EVLİYMİŞ

Katil zanlısının Rus uyruklu bir kadınla evli olduğu ve 15 yaşından bu yana kuaförlük yaptığı ortaya çıktı.

Savcılık sorgusu tamamlanan İbrahim Akyol tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. İ.A mahkemedeki işlemlerinin ardından tutuklandı.