BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.445,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sincan'ın çehresi çok değişecek

Sincan'da yapımlarına devam edilen parklarda sona yaklaşıldı. Parklar Kasım ayında hizmete girecek.

Abone ol

Sincan Belediyesi ilçenin çehresini tamamen değiştirecek 12 parkı Kasım ayında halkın hizmetine sunacak. Açılacak yeni parklarla birlikte ilçe daha yeşil bir görünüme kavuşacak.

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta ihalesi yapılan iki yeni parkın yer teslimi yapılıyor. Ulubatlı Hasan Mahallesi ve Ahi Evran Mahallesinde kasımın ilk haftası yapımına başlanacak olan parklar ay sonunda vatandaşların hizmetine açılacak.

Yaz aylarının başından itibaren parkların bakım, onarım ve yeşillendirme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam edilirken, ihtiyaç duyulan mahallelere de yeni parklar bir bir kazandırılıyor.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan iki yeni parkın yapım çalışmaları Kasım’ın ilk haftası başlayacak. Ulubatlı Hasan Mahallesi ve Ahi Evran Mahallesi’ne kurulacak olan parklar gezinti yolları, koşu parkuru, spor aletleri, çocuk oyun grupları, pergoleler ve kamelyaları içinde barındıracak. Ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarının da yapılacağı parklar Kasım ayı sonunda açılacak.

10 Parkın Yapımları ise Devam Ediyor…

Temmuz ayı sonunda ihalesi yapılarak, Malazgrit, Plevne, Ulubatlı Hasan, Gökçek, Maraşakçakmak, Gazi Osman Paşa, Ahi Evran ve Andiçen Mahallelerinde yapımına başlanan parklarda ise sona gelindi. Bu parklarla beraber Kasım ayı sonunda 12 yeni park Sincanlıların hizmetine açılacak.