BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,76
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sınavsız ikinci üniversite 2017 İstanbul Üniversitesi kayıt

Sınavsız üniversite ikinci kez üniversite okumak isteyenler başvuru şartları. Sınavsız üniversite nasıl kaydolabilirim, İstanbul Üniversitesi sınavsız üniversite başvuru şartları tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

İkinci Üniversite tekrar hayal ettiği bölümü okumak isteyenler için bir umut oldu. YGS'ye girmeyip tekrar ikinci kez üniversite okumak isteyenler "sınavsız üniversite"ye kaydoluyor. Anadolu Üniversitesi'nin kayıtları devam ederken İstanbul Üniversitesi bugün 11 Eylül tarihinde kayıtları başlattı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin 2002 yılında hayata geçirdiği ‘İkinci Üniversite’ programlarına kayıtlar devam ederken talep de her geçen gün artıyor. Kariyerlerini ilerletmek, hayata farklı bir pencereden bakmak ve hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalamak isteyenler için 5 Eylül Salı günü başlayan ve devam eden kayıtlar, 16 Eylül Cumartesi günü sona erecek.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYITLAR BAŞLADI

Sınavsız üniversite okumak isteyenlerin kaydolacağı ikinci üniversite kayıtları başladı. İstanbul Üniversitesi'nin bu yıl 11 Eylül'de başlattığı kayıtlar devam ediyor. 6 Ekim'e kadar devam edecek olan kayıtlarda birçok bölüm bulunuyor. 6 lisans ve 6 ön lisans bölümünün bulunduğu İstanbul Üniversitesi'ne yoğun kayıt var.

Lisans programlarında; tarih, coğrafya, felsefe, sosyoloji ve işletme bulunurken önlisans programlarında; sivil hava ulaştırma işletmeciliği yönetimi, hukuk büro yönetimi ve sekreterliği, kültürel miras ve turizm, sağlık kurumları işletmeciliği, sosyal hizmetler ve tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bulunuyor.