BIST 10.089
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.433,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Simav'da 3 koltukta bir başkan!

Kütahya’nın Simav İlçesine bağlı Bahtıllı beldesinde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nurullah Sert, performanı ile göz dolduruyor.

Abone ol

Kütahya’nın Simav İlçesine bağlı Bahtıllı beldesinde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nurullah Sert, tam 14 yıldır beldesinin spor kulübünün başkanlığı ile 212 üyeli Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin de başkanlık görevlerini yapıyor.

Sert, bunca işinin arasında Simav ilçe merkezinde günlük yayınlanan bir gazetenin spor müdürlüğü ile amatör maçlarda hakem olarak da görev yaparak ilçede tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu görevlerden sadece gazetecilik ve hakemliğe talip olduğunu vurgulayan Nurullah Sert " Belediye Başkan Yardımcılığı dahil Bahtıllı Spor Kulüp Başkanlığı ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlıkları gibi görevlere beni davet ettiler. Kırmadım. Bu güne kadar aldığım görevlerin hiç birini aksatmadım.

Başkanlığını üstlendiğim kurumda görevimi en iyi bir şekilde yerine getirmek için gecemi gündüzüme katarım” dedi.

Başkanlığını üstlendiği kurumlarda görev yapmanın zor olduğunu vurgulayan Nurullah Sert, “ Buralarda görev yapmak zor. İnsanlar sizden bir şeyler yapmanızı bekliyor. Siz bu talebe karşılıksız kalamazsınız.

 Ne kadar yorgunluk verse de insanlarımızın hayır duaları bize pozitif enerji olarak dönüyor. Öyle gün geliyor, günde üç saat uyku uyuyorum" diye konuştu.