BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.439,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Boztepe 2. Hasat Fastivali ile çoştu

Boztepe Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Hasat Festivali'nde en iyi başak üreticisine ödül verildi.

Abone ol

Hasat festivaline, başata Vali Mehmet Ufuk Erden olmak üzere, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Selahattin Salman, Kırşehir Vakfı Başkanı Erol Tosun, Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, mahalle muhtarları ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Ramazan Aydın festivallerin, kültürün milli ve manevi değerlerin sergilendiği sosyal faaliyetlerin başında gelmekte olduğunu belirtti.

Şenliğin amacının birlik ve beraberlik olduğunu hatırlatan Aydın, "Hasat zamanı olması nedeni ile vatandaşların zarar ve ziyana karşı duyarlı olunmasını istedik ve tüm katılımcılara buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kırşehirli Zeynep Cihan'da festivalde sahne alarak Kırşehir'e has müziklerle dinleyenleri büyüledi. Programda en iyi başak üreticisi yarışması yapılmasının ardından birinci olan yarışmacı İsmail Aklan' a ödülü Başkan Ramazan Aydın tarafından ve Malya Tarım İşletme Müdürü Mustafa Güncan tarafından verildi.

Emekleyen bebek ve hasat güzeli yarışması yapılarak birinci olanlara Başkan Aydın tarafından hediyeleri verildi.