BIST 10.083
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.438,13
HABER /  MAGAZİN

Harun Kolçak her şeyi anlattı

Bir dönem uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Harun Kolçak'ın canlı yayındaki itirafları ortalığı karıştıracak.

Abone ol

Harun Kolçak, Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında uyuşturucu kullanan sanatçılar hakkında şok açıklamalar yaptı..

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu olan Harun Kolçak'ın canlı yayındaki itirafları çok konuşulacak. İşte kamuoyunu şaşırtacak itiraflar:

"MİDEM BULANDI BAŞIM DÖNDÜ"

"Uyuşturucu kullandığım ve bu yüzden babam Eşref Kolçak tarafından evlatlıktan reddedildiğim çok konuşuldu. Yıllar sonra ilk kez itiraf ediyorum: Evet bir kez kullandım. Ancak midem bulandı, başım döndü. Kendimi çok kötü hissettim. O günden sonra kullanmadım. Ama öyle ortamlarda çok bulundum."

"KÜMEYLE KOKAİN ÇEKİYORLARDI"

"Sanat dünyasında önümde kümeyle kokain çekiyorlardı. Bıçağın ucuyla alıp böyle (o sırada eliyle gösteriyor) burunlarına götürüyor, çekiyorlardı. Hepsi de çok tanınmış isimler. Özellikle bu ünlülerden bazılarını herkes çok iyi biliyor, tahmin ediyor. Ama bu kişiler nedense hiç gözaltına alınmıyorlar. Kim oldukları da gayet iyi biliniyor."

"GÖZLERİ KOCAMAN OLDU"

"Bir gün kokain partisinde az kalsın bu tuzağa ben de düşüyordum. O gün konyak içmiştim, iyi değildim. Denemeyi düşündüm. Ama sonra korktum. Çünkü o çok ünlü kişiler ortada kümeyle duran kokainden çekince gözleri kocaman oldu. Halleri feciydi.

"YERLERDE SÜRÜNÜYORLARDI"

'Yaşasın en büyük benim, kraliçeyim' diye dolaşıyorlardı. Kendilerini kral ve kraliçe gibi hissetmek için kullanıyorlardı zaten. Maddeyi kullandıktan sonra adeta tepelerde geziyorlardı. Bu pisliği aşağılık kompleksinden kurtulmak için içiyorlardı. Etkisi geçtikten sonra da yerlerde sürünüyorlardı. Bu yüzden o insanlarla şu an görüşmüyorum."