BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Simav Panayırı için hazırlıklar tam gaz

26 Temmuz’da başlayıp 4 Ağustos tarihinde sona erecek Geleneksel Simav Panayırı için sürdürülen hazırlıklar tam gaz devam ediyor

Abone ol

Belediye Başkanı Kasım Karahan, 10 gün sürecek Simav Panayırında herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

300 yıldan bu yana devam eden Geleneksel Simav Panayırının bölge insanına hem alışveriş hem de çoluk çocuk eğlenme fırsatı sunduğunu ifade eden Kasım Karahan, bu günlerde belediye olarak yoğunluklarını panayır sahasına kaydırdıklarını kaydetti.

Haftanın Çarşamba günleri kurulan halk pazarının panayır alanına kurulmayacağını vatandaşların ihtiyaçlarını yine eskiden olduğu gibi Simav’daki Halk pazarından karşılamaya devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Kasım Karahan, panayır alanında vatandaşlara alışverişlerinin yanı sıra eğlenmelerinde kolaylıklar sağlamak için her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

26 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00 de Panayır alanında düzenlenecek resmi açılışın ardından 10 günlük panayır sürecinin başlayacağını vurgulayan Belediye Başkanı Kasım Karahan, bu yılki panayırın daha değişik bir atmosferde geçmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Panayır alanında işyeri açmak istemeyen ve işlevlerini Simav’da sürdürmek isteyen esnaflara da herhangi bir yaptırım uygulamayacaklarını ifade eden Kasım Karahan,” Canı isteyen esnaf panayır alanına gidip işyeri açabilecek.

Canı isteyen esnaf ta Simav’da kalarak işini sürdürecek. Hiç bir esnafımız zorlanmayacak. Simav’da kalanlardan da eskiden olduğu gibi herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Simavlı esnaf 10 günlük panayır sürecinde özgür kalacak” şeklinde konuştu.