BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova skandalı jüri delirdi

İşte Benim Stilim eleme gecesi gününde Sima Şerafettinova skandalı yaşandı. Sima Şerafettinova 4 gün önceki elbiseyle çıktı jüri çileden çıktı.

Abone ol

İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi diye merak edilirken son gün Sima Şerafettinova skandalı yaşandı. Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim jürisini çileden çıkarttı. Sime'nın üzerindeki kıyafet pazartesi günü giydiği elbise çıktı.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ - TIKLAYIN
Günün rüküşü seçilen Azerbaycanlı yarışmacı Sima Şerafettinova yine yarışmacılarla kavga etti. 17 yaşındaki Sima Şerafettinova zengin kız şımarıklığı ile herkesi çileden çıkarıyor. Bu kez Sima Şerafettinova fırçayı İşte Benim Stilim jürisinden yedi.

SİMA ŞERAFETTİNOVA ELBİSE SKANDALI
Kemal Doğulu 'Sen giderken biz geliyorduk" diyerek Sima Şerafettinova'yı azarladı ve 'sana yorum dahi yapmayacağım' dedi. Sima Şerafettinova jüriyi pazartesi günü giydiği kıyafeti yeniden giyip gelince kızdırdı. Nur Yerlitaş ise Sima Şerafettinova 'ya tam anlamıyla saydırdı. 'Bir ay sonra gelsen neyse ama 4 gün sonra aynı kıyafetle geliyorsun' diye söze başlayan Nur Yerlitaş , Sima Şerafettinova 'yı yerin dibine soktu. Nur Yerlitaş 'Bu zekamıza saygısızlık' dedi.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR? HOLDİNG PATRONU KIZI