BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42
HABER /  GÜNCEL

Prof. Barlan'ın videosu intihar mı etti?

Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Berat Barlan'ın sır ölümü, ortaya çıkan yeni görüntülerle aydınlandı.Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Berat Barlan'ın sır ölümü, ortaya çıkan yeni görüntülerle aydınlandı.

Abone ol
Türkiye'nin önemli bilim insanlarından Prof. Işıl Berat Barlan'ın ölümündeki sır perdesi, güvenlik kameralarının görüntüleri sayesinde aralandı. Görüntülere göre Prof. Barlan, deniz kenarında bir süre dolaştıktan sonra denize atlıyor.

Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Işıl Berat Barlan'ın ölümünün ne şekilde gerçekleştiği güvenlik kamerası kayıtlarından ortala çıktı. Pazartesi gecesi Kuzguncuk’ta otomobiliyle duvara çarptıktan sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaşan Prof. Barlan, sırtında çantasıyla yürüyerek deniz kıyısına iniyor, bir süre dolaştıktan sonra hızla gidip denize atlıyor.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Barlan saat 21.31’de su üzerinde görülüyor. Bir süre sonra akıntıyla yalıya doğru sürükleniyor, 21.32’de yeniden uzaklaşıyor. Barlan’ın cesedi salı sabahı Üsküdar’da denizde  bulunmuştu.