BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Silivri’de Erkenegon önlemleri

Karara varılması beklenen Ergenekon Davası öncesi Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde yoğun güvenlik önlemleri alındı.<br/>Aralarında e...

Abone ol

Karara varılması beklenen Ergenekon Davası öncesi Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Aralarında eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ve emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün de bulunduğu 66’si tutuklu 275 sanığın yargılandığı Ergenekon Davası’nda yarın görülecek duruşmada kararın açıklanması bekleniyor.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 5 yılı aşkın süredir devam eden dava duruşması öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nin duruşma salonu girişi, çevresi ve TEM otoyolu üzerinde jandarma ve polis tarafından bariyerler oluşturularak önlemler üst seviyeye çıkarıldı. Güvenlik tedbirleri kapsamında cezaevine giden yol sapağı üzerinde jandarma ekipleri kimlik kontrolü ile geçişlere izin verdi. Öte yandan, jandarma ekiplerinin cezaevi yolu üzerinde devriye atarak bölgeyi kontrol ettiği gözlendi.
(İHA)