BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.455,13
HABER /  DÜNYA

Vali Mutlu Silivri sorularını yanıtlamadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yarın Silivri’de görülecek Ergenekon Davası ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. <br/>Milli Eğitim Baka...

Abone ol

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yarın Silivri’de görülecek Ergenekon Davası ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Eğitim Koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık ile ilgili konuların görüşüldüğünü söyleyen Vali Mutlu, yarın Silivri’de görülecek Ergenekon Davası ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
Beyoğlu Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve yetkililer katıldı. Toplantıda İstanbul’da önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yapılacak yatırımlar, okulların eksiklikleri ve hazırlıkların konuşulduğu öğrenildi.
Toplantı sonrası İHA’nın sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, “Sayın bakanımızın başkanlığında bakanlığımızın bürokratları ve İstanbul’da Milli Eğitim ve Özel İdare yetkilileri ile birlikte koordinasyon çalışması yaptık. Önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlık noktasında mevcut durumları değerlendirdik, ilave yapmamız gereken durumları gözden geçirdik. Yararlı bir toplantı oldu” dedi. Vali Mutlu, Silivri’de yarın yapılacak Ergenekon duruşması ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.
(İHA)