BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
HABER /  DÜNYA

Vur de vuralım öl de ölelim diyerek gasp etti

Adana’da, kırmızı ışıkta duran araçlara binip sürücüleri "vur de vuralım öl de ölelim" diyerek gasp eden şahıs yakalandı. <br/>Edinilen bi...

Abone ol

Adana’da, kırmızı ışıkta duran araçlara binip sürücüleri "vur de vuralım öl de ölelim" diyerek gasp eden şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Gazipaşa Bulvarı Kavşağında meydana gelen olayda, bir şahsın kırmızı ışıkta duran ve kendilerini savunamayacak konumda olan yaşlı veya tek başına olan sürücülerin araçlarına binip “Vur de vuralım öl de ölelim” diyerek elini beline götürüp silah varmış gibi korkutup para gasp ettiği şikayeti üzerine polis harekete geçti.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri şahsi yakalamak için çalışma başlattı.
Bu arada, Gazipaşa Bulvarı kavşağındaki kırmızı ışıklarda Sami K.’nın (58) kullandığı 01 CHD 81 plakalı otomobile bindiği belirlenen ve isminin Cengiz E. (38) olduğu öğrenilen şahıs güven timleri tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alındı.
Emniyete getirilen Cengiz E, emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilirken pişman olduğunu belirterek, “Ekmeğim için yaptım. Çözüm yolu vardı, işsizdim, işim yoktu. Pişmanım en kısa zamanda işime gücüme bakacağım aileme çoluk çocuğuma layık bir insan olacağım” dedi. Cengiz E’nin, 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu da öğrenildi.
(İHA)