BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Milli Takım Adana’da kampa girdi

Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonasına hazırlanan Türk Milli Takımı, Adana’da kampa girdi. <br/>Dünya Gençler Tekerlekli ...

Abone ol

Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonasına hazırlanan Türk Milli Takımı, Adana’da kampa girdi.
Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası 5-15 Eylül tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek. Milli Takım da, şampiyona için Adana’da kampa girdi. Milliler günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanıyor.
Türk Milli Takımı teknik kadrosundan Arda Öztürk, milli takımın geniş ve yetenekli bir kadroya sahip olduğunu, bu kamp ile oyuncuların son durumunu görmeyi arzu ettiklerini ve 12 kişilik kadroya son halinin bu kamp ile verileceğini söyledi.
Adana’da yapılacak olan ve 12 ülkenin katılacağı şampiyonada hedeflerinin iyi bir derece elde etmek olduğunu söyleyen Öztürk, 2.etap kampını bayramdan sonra da Adana’da sürdüreceklerini, Adana’nın her zaman milli takımların kendisini evinde hissettiği sıcak ve konuksever bir kent olduğunu, dünya şampiyonasında onların desteğine çok ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
Kuraları geçtiğimiz ay Adana’da çekilen şampiyonaya Türkiye, İsveç, İtalya, Japonya, Venezüella, Güney Afrika, Kanada, İran, Japonya, Avustralya, İngiltere ve Meksika katılacak.
(İHA)