BIST 10.272
DOLAR 32,24
EURO 34,70
ALTIN 2.402,95
HABER /  DÜNYA

Hırsızlık anı kamerada

Adıyaman’da müşteri kılığında bir işyerine giren 3 hırsız, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlardan biri personeli oyalarke...

Abone ol

Adıyaman’da müşteri kılığında bir işyerine giren 3 hırsız, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlardan biri personeli oyalarken, diğer ikisi ise gözlerine kestirdikleri saati çaldı. Bir süre daha oyalanan hırsızlar hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıktı.
Edinilen bilgiye göre Eskisaray Mahallesi Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan gümüş takı ve kozmetik ürünleri satışı yapan Şahin Ceyhan’a ait iş yerine müşteri kılığında giren kimliği belirsiz 3 şahıstan biri iş yeri personelini oyalarken 2 şahıs ise, kol saatlerini gözlerine kestirdi. Bir şahıs iş yeri personelini dakikalarca oyalarken, iki kişi ise, tezgahta bulunan kol saatlerini deneyip durdu. İki şahıstan biri gözüne kestirdiği 420 tl değerinde olan kol saatini alarak kıyafetinin içerisine sakladı. Şahıslar gözlerine kestirdiği saati aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi kollarını sallaya sallaya iş yerinden çıkarak uzaklaştı. İş yerine daha sonra gelen iş yeri sahibi Şahin Ceyhan, bir saatin eksik olduğunu fark ederek iş yeri personeline satış yapıp yapmadığını sordu. Personelin satış yapmadığını duyan Ceyhan, güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemeler sonrası saatin kimliği belirsiz 3 kişşi tarafından çalındığı tespit edildi. Ceyhan güvenlik kameralarını izlemesi sonrası durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri verilen eşgal doğrultusunda çalışmalar başlatırken güvenlik kamera kayıtlarını alarak incelemelerde bulundu. Kimliği belirsiz 3 şahıs polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)