BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.400,12
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Silvan’da gergin gece<br/>Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütü lideri Abdull...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Silvan’da gergin gece
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın sağlık durumuna dikkat çekmek ve Suriye’de yaşananları kınamak amacıyla düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. Yasadışı pankart taşıyan topluluk, uyarılara aldırmayarak eylemlerini sürdürdü. Polis, BDP’lilerin yaptığı açıklamanın ardından kendilerine taş ve molotof kokteyli atan eylemcileri tazyikli suyla dağıttı.

Babaannesini öldürüp tatile çıktı
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Sarıaydın köyünde babaannesini öldüren genç, çaldıklarıyla tatile çıktı. Parası bitince cinayeti itiraf eden şahıs gözaltına alınırken, talihsiz kadının cansız bedeni evde bulundu.

Restoranda yangın paniği
Ümraniye’de bir fast food restoranında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İzmir alev alev
İzmir’in Urla ilçesindeki otluk alanda dün akşam yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle makilik alana ve tarım arazilerine sıçradı. 6 saatlik bir çalışmanın ardından söndürülen yangın nedeniyle 40 hektarlık alan zarar gördü.

Tulum eşliğinde sahur
Artvin’in Arhavi ilçesinde yaşayan vatandaşlar, sahura davul yerine tulum eşliğinde kalktı. Meydanda toplanan gençler tulum çalarak, uyuyanları sahura kaldırdı. Sokak sokak dolaşan gençler daha sonra horon teperek renkli görüntüler oluşturdu.
(İHA)