BIST 10.561
DOLAR 32,27
EURO 35,03
ALTIN 2.479,54
HABER /  GÜNCEL

Şike kararı öncesi sürpriz buluşma

Türk futbolunun şike skandalları ile çalkalandığı şu günlerde ikili buluşmalar dikkat çekiyor. Bu kez de federasyon yöneticisi ile Emre biraraya geldi.

Abone ol

Şike soruşturması kapsamında ifadesi alınan Emre Belözoğlu, Federasyon'un şike kararı öncesi sürpriz bir buluşmaya imza attı. Kandilli'de Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ile biraraya geldi.

Bir kafede oturan ikili tam 45 dakika sohbet etti. Federasyon kararı öncesi gerçekleşen bu buluşma akıllarda soru işareti bıraktı.

Türk futbolu 3 Temmuz'dan itibaren şike skandalı ile çalkalınıyor. Şike iddialarının gündemde olduğu şu günlerde, bir federasyon yöneticisi ile Milli Takım kaptanının bir araya gelmesi yadırganır hale geldi.

Akşam gazetesinin haberine göre, şike kararlarının alındığı Türk futbol tarihinin en önemli toplantısı öncesi TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ile Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu sürpriz bir şekilde birlikte görüntülendi. Gümüşdağ ile Belözoğlu, Kandilli'de Alperenler isimli bir kafede 45 dakika baş başa görüştü.

Fenerbahçeli yıldızın hayranlarının sık sık fotoğraf çektirmek istemesi üzerine toplantı erken bitti.

EMRE HAYRANLARINI KIRAMADI

Pazar gecesi 23:30 sıralarında Beykoz Kandilli sahilinde bulunan Alperen isimli kafeye birlikte gelen Belözoğlu il Gümüşdağ, çevredekiler tarafından rahatsız edilmeden konuşabilmek için vatandaşların oturduğu kısmın arka tarafında yer alan restoran bölümüne geçti.

Ancak restoranın arka kısmında da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı Emre Belözoğlu. Bir kaç hayranını kırmaması üzerine talebin arkası kesilmeyince de Gümüşdağ ile kafeden ayrılmak durumunda kaldı. İkili mekanda 45 dakika oturdu. Emre ile Gümüşdağ'ın, 45 dakika boyunca ne konuştukları ise merak uyandırdı.

GÜMÜŞDAĞ NE DEDİ?

TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu ile buluşmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;

"Özel bir sebebimiz yok. Emre bizim kardeşimiz Karşılaştığımız yerde sohbet etmemiz çok doğal. İftardan çıkışta karşılaştık. Muhabbet ettik"