BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmay'dan çifte resepsiyon atağı

30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşıyor. Gözler ise yine Genelkurmay'ın vereceği resepsiyonda.

Abone ol

Daha önceki yıllarda siyasilerin eşleriyle katılamadığı için tartışmaların hedefine oturan 30 Ağustos Resepsiyonu'nda bu yıl ilkler yaşanacak. Genelkurmay ilk kez bu yıl Zafer Bayramı'nda çifte resepsiyon' verecek.

İşte Genelkurmay'ın çifte resepsiyonunun ayrıntıları...

ANKARA'DA ADRES MERKEZ ORDUEVİ

Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik'in bugünkü köşesinden aktardığı bilgilere göre, 30 Ağustos 2011 akşamı, Ankara'da, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde bir resepsiyon verilecek.

Merkez Orduevi'ndeki bu resepsiyona, Ankara Garnizonu'ndaki askeri personelin yanı sıra, gaziler, şehit aileleri, yabancı askeri misyon ve medya temsilcileri davet edilecek.
Başkent'teki bu davet ile eş zamanlı olarak, İstanbul'da da bir resepsiyon var.

İSTANBUL'DA EV SAHİBİ ÖZEL

Bu resepsiyonun ev sahibi ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel. Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan, kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ilk kez İstanbul'da düzenlenecek olan bu gecede bir arada olacak.

Ankara'daki Zafer Bayramı resmi törenlerinin ardından İstanbul'a geçecek olan devletin zirvesi, önce Deniz (Tuzla) ardından da Hava Harp Okulu'ndaki (Yeşilyurt) mezuniyet törenlerine katıldıktan sonra akşam Fenerbahçe'de buluşacak.

Fenerbahçe Orduevi'ndeki bu ikinci resepsiyona, iş, spor ve sanat dünyasından önemli simalarla birlikte medyanın önde gelen temsilcileri de davetli.