BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SAĞLIK

Sigarayı bırakana ödül

İbrahim Tatlıses, 8 yıldan bu yana sigarayı bıraktığını hatırlattı ve sigarayı bırakanlara ödül vereceğini açıkladı

Abone ol LG Mobile'ın Swissotel'deki lansmanında sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, sekiz yıldır bıraktığı sigaraya, son dönemde bir kaç tane içerek başladığını ancak sigarayı bırakanlara da ödül vereceğini açıkladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Swissotel'deki bayi toplantısından önce medya mensuplarıyla görüştü. Elinde sigarayla çekilen fotoğraf karesinin hatırlatılması üzerine “Sekiz senedir sigarayı bırakmıştım. Son iki aydır, en fazla beş tane sigara içiyorum. Tekrar başlıyorum anlamına gelmez. Ayrıca sigarayı bırakanlara 1 milyar lira ödül veriyorum” diye konuştu.

Ben yolumdan dönmem
Çete davası kapsamında Ankara’da gözaltına alınarak ifadesine başvurulan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yaşadığı sıkıntılı günleri unutmaya çalışıyor. Swissotel'de önceki gece sahneye çıkan ünlü türkücü, "Yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak bana düşmez. Ben insan olarak ve daha ağır şeyleri kaldıracak güçteyim. Allah bana o gücü vermiş. Bu tür şeyler bizi yolumuzdan geri çeviremeyecek. Hiç üzülmüyorum. Ben halimle çok iyiyim ve de insanlara enerji veriyorum. Pozitif enerji veriyorum. Bende de negatif değil, pozitif enerji var. Üstüme yayılan bütün negatif enerjilere rağmen pozitif bir şekilde çalışmama devam ediyorum" dedi.

Sit-com dizi çekecek
Yönetmen Sinan Çetin ile görüştüğünü ve 20 gün içerisinde sit-com projesine start vereceklerini de belirten Tatlıses, işinin hamalı olduğunu belirterek, "Gömleklerimle, uçağımla, lokantamla, otelimle, inşatlarımla uğraşırım ve insanlarla uğraşırım. İnsanların kötü gününde yanında olmaya uğraşırım" diye konuştu. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğu sözünün hatırlatılması üzerine Tatlıses, medya mensuplarına dönerek “Bana bir tane bulun gideyim alayım” diyerek espri yaptı. Basından eş isteyen İbrahim Tatlıses, “Ben nasıl evleneyim, bu dar günde, bu kadar iş arasında evlenmek” diyerek evliliğe sıcak bakmadığının altını çizdi.