BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şiddet gördüğü babasını öldürdü!

Denizli'de şiddet gördüğünü iddia eden 15 yaşındaki çocuk babasını öldürdü.

Abone ol
Denizli'de annesi kadın sığınma evinde kalan 15 yaşındaki  çocuk, şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını av tüfeğiyle öldürdü.
 
Alınan bilgiye göre, Uzunpınar beldesinde yaklaşık bir ay önce anneleri kadın sığınma evine yerleşen üç kardeşin en büyüğü olan 15 yaşındaki D.A, dün gece eve gelen babası Halil A'yı av tüfeğiyle başından vurdu. 
 
Olay yerinde yaşamını yitiren babayı, evin arkasındaki gübreliğe gömen kardeşler, bugün olayı akrabalarına anlattı.
 
Akrabaların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Halil A'nın cesedini çıkartarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürdü.
 
Uzunpınar Jandarma Karakolu'na götürülen üç kardeşin psikolog eşliğinde ifadesi alındı. 
 
D.A'nın ifadesinde, annesinin sürekli şiddet gördüğü için devlete sığındığını, babasının zaman zaman kendilerine de şiddet uyguladığını belirttiği, babasının, geçimlerini sağladıkları koyunlarla evdeki birçok eşyayı satıp parasını eğlence mekanlarında harcadığını, annesinin evden gitmesiyle eğitimlerinin yarım kaldığını ve olay gecesi de babasından şiddet gördüğünü söylediği öğrenildi.
 
Üç kardeşten D.A. ile M.A (12), jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılırken, 9 yaşındaki M.A devlet koruması altına alınarak yurda yerleştirildi.