BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,10
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can'dan sonra şimdi de Seren!

Lüks araçların yurt dışında kullanıldıktan sonra sıfır kilometre olarak Türkiye'ye getirildiği ile ilgili soruşturma için şarkıcı Seren Serengil emniyete geldi.

Abone ol

Yürütülen soruşturma kapsamında şikayetçi olduğunu belirten Serengil, "Araçların parasını biz veriyoruz, ama arabalar bizim altımızdan alınıyor. Onlar galeride araba satmaya devam ediyorlar." dedi.

Avukatıyla birlikte emniyet müdürlüğüne gelen Serengil, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şikayetçi olmak için emniyete geldiğini söyleyen Serengil, "Sibel Can ile aynı yerden araba almıştık. Neden bizden arabalar alınıyor da bu olayı yapan -sonuçta biz bu arabayı alıyoruz. Tarihçesini bilemeyiz. Modelini farklı yazıyorlar, hem vergi düşürüyorlar ve bizim arabalarımız alınıyor - Peki onlar hala bu araları satmaya nasıl devam ediyorlar. Çok ayıp bir şey. " ifadesini kullandı.

ŞİKAYETÇİ OLMAYA KARAR VERDİK

Şikayetçi olacağını ve aracı aldığı yerdeki yetkililerin yaptıklarını telafi etmediğini söyleyen Serengil, "Arabayı satmak zorunda kaldık. Çünkü avukatım dedikoduları araştırdı. Ve şikayetçi olmaya karar verdik." dedi.

BİZ PARA VERİP ALIYORUZ ARABALAR ALTIMIZDAN ALINIYOR

Dedikoduların ardından aracı iade etmek istediklerini ancak geri alınmadığını da söyleyen Serengil, "Biz para verip araba alıyoruz, arabalar bizim altımızdan alınıyor. Onlar hala galeride araba satmaya devam ediyor. Onların suçunu biz niye üstleniyoruz." diye konuştu.

Serengil'in avukatı da aracın sıfır kilometre alındığını ve yaptıkları araştırma sonrasında aracın 2010 model olduğunun ortaya çıktığını söyledi.