BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  GÜNCEL

Sıcaklar vatandaşın başına vurdu!

Sıcak hava vatandaşlara bugün de zor anlart yaşattı. Kimileri denize girerek, kimileri ağaç altında uyuyarak serinledi.

Abone ol

Sıcağın etkisi ve tutulan oruç sinirleri de gerdi. Eminönü'nde taksiciler arasında çıkan kavgada bir taksici yaralandı.

Sıcak hava Ramazan ayının ikinci gününde de vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bakırköy ve Sirkeci'de termometreler 38 dereceyi gösterdi.

TERMOMETRE 38 DERECEYİ GÖSTERDİ

Bakırköy Özgürlük Meydanı'ndaki termometre 38 dereceyi gösterdi. Dışarıda bulunan vatandaşlardan bazıları gölge alanları tercih ederek sıcaktan korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar da, gazeteyi kendine şapka yaparak sıcaktan korunmayı denedi.

GÜVERCİNLER DE SICAK MAĞDURU

Bakırköy Özgürlük Meydanı'ndaki havuz ise, güvercinlerin istilasına uğradı. Serinlemek isteyen onlarca güvercin havuzdan su içti. Vatandaşlardan bazıları ise, sıcaktan korunmanın yolunu ağaç gölgesinde serinlemekte buldu. Bunaltıcı sıcak yüzünden vatandaşlar ağaç altlarında uyumayı tercih etti.

YUMRUKLU TEKMELİ KAVGA

Sıcaktan korunmanın çaresini şemsiye ile dışarı çıkmakta bulanlar da vardı. Oruç ve sıcak nedeniyle sinirler gerildi ve Eminönü'nde iki taksici tekme tokat birbirine girdi. Bir taksicinin yüzünün kanlar içinde kaldığı kavgayı gören vatandaşlar taksicileri ayırmakta zorlandı. Sarayburnu'nda ise, yine bildik manzaralar vardı. Serinlemek için deniz kenarına koşnan vatandaşlar kendilerini boğazın serin sularına atarak suyun keyfini çıkardı.