BIST 9.595
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.477,32
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can'ın oğlu moda dünyasını çıldırttı!

Tayttan, rengarenk ayakkabılara çeşit çeşit farklı giysileri olan Sibel Can'ın oğlu Engincan'a modacılardan eleştiri.

Abone ol

İNTERNET HABER- Son günlerde ilginç giyim tarzıyla dikkat çeken Engincan Ural'ın kıyafet masrafının ayda 20 bin lirayı bulduğu biliniyor.

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın yaza damga vuran ve herkesin dilinde olan giyim tarzını ünlü modacılar 'e konuştu.

FEMİNEN GÖRÜNÜYOR

FERRUH KARAKAŞLI: Çocuğur bir gustosu var belli ama ortaya feminen bir görüntü çıkıyor. Sadece modayı takip etmekle iyi giyinilmiyor. Modayı fiziksel süzgeçten geçirmek gerekiyor. Fiziğine uygun giyinmediği için de feminen görünüyor.

RÜKÜŞ KIYAFETLER

TOLGA ÇAM: Hakan Ural'in oğluna yakışmayan bir tarz. Hiçbir erkek jarse pantalon giymez. Kesinlikle çok feminen ve rüküş kıyafetler. Sevgili Engincan kıyafetlerine ve ayakkabılarına servet yatırmaya bir ara verip acilen kendine iyi bir stylist bulmalı...

YAKIŞTIRAMIYOR!

GÜLŞAH SARAÇOĞLU: Aslında trendleri takip eden bir çocuk. Fakat giydiklerini yakıştıramıyor. O kadar dar pantolon ve tayt, uzun boy ya da ince bir bacak ister. Erkek modasında bu yıl dar kesimler ön plana çıkıyor. Erkek adama tayt yakışmaz.

TARZINA BAYILIYORUM

RAŞİT BAĞZIBAĞLI: Ben Engincan Ural'ın tarzına bayılıyorum. Türkiye'ye böyle cesur çocuklar lazım. Türkiye'de bu çocuklara hemen seksist bir yaklaşım gösteriliyor ve feminen yaftası yapıştırılıyor. Ama bence Engincan'ın kendine ait bir tarzı var ve çok farklı...

sibelcanin-oglu-engincan.jpg