BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  DÜNYA

Eşine ve çocuğuna kurşun yağdırdı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, cinnet geçirdiği iddia edilen bir şahsın tabancayla ateş açtığı eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, bir...

Abone ol

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, cinnet geçirdiği iddia edilen bir şahsın tabancayla ateş açtığı eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, bir çocuğu da ağır yaralandı. Jandarmanın gözaltına aldığı şahsın intihar etmek istediği ve ağır yaralandığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece geç saatlerde meydana geldi. Bir süre önce yurt dışından gelen Yasin B., Halfeti ilçesi Seldek köyündeki evine geldi. Burada eşi ile tartıştığı iddia edilen Yasin B., tabancayla eşine ve iki çocuğuna kurşun yağdırdı. Silah sesleriyle uyanan köylüler durumu sağlık ekibi ve jandarmaya bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlunun öldüğünü tespit ederken, ağır yaralanan 3 yaşındaki kız çocuğunu alarak hastaneye götürdü. Bu sırada olay yerine gelen jandarma ekipleri de Yasin B.’yi gözaltına aldı. Yasin B’nin gözaltına alınırken, bir binanın ikinci katından atlayarak intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü. Şahsın ağır yaralandığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.