BIST 10.263
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.410,49
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can'ın oğlu kendini iyice rezil etti

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, ikoncan olacağım diye kendini iyice rezil etti. Saçını sakalını gören annesi bile dalgasını geçti.

Abone ol

Sıradışı kıyafetleri ile alemin diline düşen Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, bu kez de Muhteşem Süleyman'a özenip saçı sakalı birbirine kattı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın giyim tarzı ve imajıyla çok konuşulan oğlu Engincan Ural, eğitimini sürdürdüğü ABD'den önceki gün döndü.

Ayığının tozuyla geldiği İstanbul'da annesi Sibel Can'la akşam yemeğine çıkan Ural, uzattığı sakallarıyla görenleri şaşkına çevirdi.

ANNESİNDEN SAKLADIengincan-tuhaf-kiyafetleri.jpg

Yeni imajıyla tüm bakışları üzerine toplayan Ural'ın sakal uzattığını annesinden bile sakladığı, Can'ın oğlunun yeni halini havaalanında gördüğü öğrenildi.

Oğluyla hasret gideren Sibel Can, mekân çıkışı kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının "Muhteşem Engincan olmuş" yorumlarına "Aynen değil mi" diye katıldı.

GÖRÜNCE KALAKALDIK

Can şöyle konuştu: "Karşılamak için kızım Melisa'yla havaalanına gittik. Görünce kalakaldık. Şoke olduk. Uzun süre baktık. Şaşkınlığımızdan gidip çocuğa sarılamadık bile. Ama biraz uzun da olsa sakal yakışmış, oğluma her şey yakışıyor"

Sibel Can, oğlunu gördüğünde ilk tepkisinin "Muhteşem Yüzyıl'da mı oynayacaksın, bu hal ne?" olduğunu dile getirdi.

engincan saçları.jpg