BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.402,34
HABER /  MAGAZİN

Sibel Canın karşılaştığı şok

Sibel Can'ın "Miami dönüşü büyük şok yaşadım" dediği olayın iç yüzü ortaya çıktı. İşte o sırın bu olduğu iddia ediliyor.

Abone ol

Sibel Can'ın 'Cesur yüreğim' diye tanımladığı eşi Aksüt, evdeki kasanın şifresini öğrenip Can'a ait 250 bin doları almış. Ancak Sibel Can yazılı açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Mücevherler yerinde
Sulhi Aksüt, Sibel Can'ın Miami'ye gidişinin ardından; ona ait özel kasasını açmak için, güvenlik şirketini aradı. Şirket, Can'ın eşi olduğu için Aksüt'e şifreyi vermekte bir sakınca görmedi. Amacına ulaşan Sulhi Aksüt, kasadan 250 bin dolar alırken, milyonlarca liralık mücevherlere dokunmadı.

Şirket şahitlik yapacak
Seyahat dönüşü küplere binen Sibel Can, kasayı kendisine kiralayan şirketi aradı ve yaptıklarının suç olduğunu söyledi. Zorda kalan şirket, uzun uğraşların ardından Can'la anlaştı. Buna göre Can, şikayetçi olmaktan vazgeçti ancak firma da, ekim ayındaki boşanma davasında Sulhi Aksüt aleyhinde şahitlik yapacak. (Başak Çokan-Sabah)

Sibel Can iddiaları yalanladı

Yazılı bir açıklama yapan Can, "Bugün medyada yer alan haberler, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen duyumlara dayanılarak yapılan haberler, ‘ünlü şahit’ iddiası tamamen asılsızdır. Benim ağzımdan çıkmayan, ima dahi etmediğim bir konunun sürekli gündeme gelmesi tam da boşanma davası öncesi beni çok üzdü. Yakında okulları açılacak çocuklarımın psikolojilerinin, derslerinin kötü etkilenmemesi için hassasiyet göstermenizi rica ederim. Okullar açılmadan çocuklarımla birlikte huzurlu bir tatil yapabilmek tek isteğim. Sonuna kadar güvendiğim Türk adaleti zaten gerçeği görecek ve doğru kararı verecektir" dedi.

Kadın keman sanatçısından itiraflar

[PAGE]


Topkapı Sarayı'nda verdiği konser sırasında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılan keman sanatçısı Ayla Erduran, sağlığına kavuştu. 2 hafta önce taburcu edilen Erduran, olaylı İdil Biret konseri ve özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Sabah gazetesine konuşan Erduran, "Yıllar önce kemanı değil evliliği seçmeliydim" dedi. İşte röportajdan satırbaşları...  

-Görünümüm 60, fiziğim 75 ama ruhum 20 yaşında, ıstırap çekiyorum. Çünkü âşık olduğum adam kanserden ölmek üzere...

- Kaç kadın kemancı var dünyada, evli olan? Hepsi 50-60 yaşından sonra evlendiler. Kadın kemancı olmak çok güç bir şey. Erkek tahammül edemez. Istırap da çeker. Bana 20 yaşında söyleselerdi bu kariyeri yapmazdım. Çünkü çok aile seven bir kadınım. Böyle olacağını bilseydim, aile kurmayı kemana tercih ederdim.

-Zibidi bir koca ile evlenmem. Büyük bir doktor, büyük bir avukat, karısının ona vakit ayırması lazım. Birçok adam karısını yanında ister, karısının yardımını ister. Erkek tahammül edemez. Bir kadının ona bakmasını ister. Çocuktur, kadın daha kuvvetlidir. Bir adamı uzun zaman yalnız bıraktın mı, o adam gider başka bir kadınla olur.

Koyu Bilal'in bilinmeyen yönü ne?

[PAGE]

Bugüne kadar hep oyunculuğuyla ön plana çıkan "Geniş Aile" dizisinin Koyu Bilal'i Fırat Tanış'ın başka bir yönü daha varmış.

Önceki gün Kanaltürk'te konuk olduğu programda müzik yeteneğini gözler önüne seren Tanış, sunucunun isteği üzerine kendisine ait şarkıyı yorumladı.

Videosu internete düşünce bir anda tıklanma rekoru kıran Tanış, yakında albüm çıkaracağını açıkladı. Hayranları, genç oyuncuya müzikte de tam not verdi.

"Anneannemiz de sevişti" diyen oyuncu kim?

[PAGE]


12 Eylül ve sonrasını anlatan 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' dizisinde zengin ailenin solcu kızını oynayan Berrak Tüzünataç, dizi ve filmlerdeki sevişme sahnelerinin gündemde tutulup tartışılmasına ve cezalandırılmasına tepki gösterdi.

Vatan gazetesinin haberine göre; Tüzünataç, şunları söyledi: "Patır patır adam öldürülüyor, hiçbir tepki verilmiyor dizilerde. İki insan öpüşünce sanki Hiroşima-Nagasaki gibi olay yaratıyor. Sanki biz leylekler tarafından mı getirildik? Lütfen kabul edelim. bunu annemiz de anneannemiz de yaptı."

Tarkan hangi sorulara kızdı?

[PAGE]

Megastar Tarkan, arkadaşları ve veliahtı ilan ettiği Emir'le dün iftarda buluştu. Etiler'deki bir restoranda iftar veren sanatçı, hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Sevenlerinin fotoğraf çektirme isteğini kırmayan sanatçı, çıkışta gazetecilerle görüştü.

Sabah gazetesinin haberine göre; Emir'e yönelik görüşlerini açıklayan Tarkan, "Çok başarılı; destek olmaya devam edeceğim" dedi. Ünlü popçu "Ajda Pekkan, Serdar Ortaç ve sizin için 'İkisi de çok şeker' dedi, ne diyeceksiniz" şeklindeki soruya kızarak, "Böyle sorular soracaksanız ben burada olmam" diye cevapladı.

Tatlıtuğ söylentileri sunucunun hayatını alt süt etti

[PAGE]

Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk haberleri çıkan sunucu Neşe Sapmaz'ın hayatı alt üst oldu. Aşk iddialarını yalanlayan Sapmaz, "Bizim aramızda kesinlikle hiçbir şey yok. Kıvanç'ı programıma konuk etmek için görüşmüştük" dedi.

Bugün gazetesinin haberine göre; çıkan haberlerden dolayı babasıyla arasının açıldığından dert yanan Neşe Sapmaz, "Aile hayatıma çok önem veririm. Babam benimle konuşmuyor. İstanbul'da benim başıma çok işler açılacak gibi görünüyor" diye konuştu.