BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,04
ALTIN 2.447,12
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sami Yusufa hayran bakışlar

İslam dünyasının ünlü sesi Sami Yusuf, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde dinleyicileriyle buluştu.

Abone ol

Sezen Aksu'nun kendisine hediye ettiği "Without You Giz" isimli parçayı ilk kez dinleyicileriyle paylaşan Sami Yusuf 'u hayranları uzun süre ayakta alkışladı.

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sami Yusuf, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. İlk defa 2007 yılında Feshane'de verdiği konserle İstanbulluların karşısına çıkan Sami Yusuf, 2 senelik aradan sonra İstanbul'da sahne aldı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde saat 22.00'de başlaması gereken konser 22.40'da başladı. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konsere gelen dinleyiciler Sami Yusuf'u yeniden sahnede görmenin sevincini yaşadı. Ayşe Kuş isimli bir dinleyici, Sami Yusuf'u çok beğendiklerini ve söylediği bazı parçaların Arapça oluşunun farklı bir tarz olduğunu söyledi.

Konseri izlemeye gelen gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, farklı kültürlerin mutlaka izlenmesi gerektiğini ifade etti. Civaoğlu, İslam'ın özellikle de 11 Eylül olayından sonra haksız yere terörle yan yana anıldığını Sami Yusuf gibi bir sanatçının ise bu kötü imajı zayıflatacağını dile getirdi. Sami Yusuf'un İslam dünyası için büyük bir sanatçı olduğunu da sözlerine ekleyen Civaoğlu, "İslam dünyasının böyle bir sanatçı yetiştirmesi bizim için güzel bir olay, çoğalmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sami Yusuf, konser sonunda izleyicilere teşekkür etti. Konser sonunda Sami Yusuf'u hayranları uzun süre ayakta alkışladı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]