BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.443,61
HABER /  SPOR

Bak Bekir beni iyi dinle

Roberto Carlos antremanda takım arkadaşlarıyla birebir görüştü. İşte onlardan biri de Bekir ve Topuz oldu

Abone ol

Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Christoph Daum, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 2 saatlik antrenmanda futbolculara, kondisyon çalışmalarının yanı sıra dar alandaki çift kale maçlarda isabetli ve çabuk pas ile hızlı hücuma çıkışa yönelik program uyguladı.

Sıcak havada yüksek tempoda gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular oldukça yoruldu.

Antrenör Roland Koch'un dar alandaki çift kaleden sonra çalışmayı bitiren düdüğüyle tesislere giden tünele yönelen futbolcular, teknik heyetin çağrısıyla üst sahaya çıkıp, burada hazırlanan istasyonda bir süre de depar çalışmaları yaptı.

''GÜNEŞLİ BİR ANTRENMAN YAPALIM''

Teknik heyet, antrenmana başlarken yapılan toplantıda, futbolculara çalışmayla ilgili programı anlattıktan sonra ''Güneşli bir günde güneşli bir antrenman yapalım'' şeklinde sözlerle motivasyon sağlamaya çalıştı.

Daum, bir çok ülkede yağışlı havaların başladığını hatırlatıp, güneşli havaların kendileri için iyi bir şans olduğunu, bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederken, yardımcısı Roland Koch ise ''Güneşli bir günde güneşli bir antrenman yapalım'' dedi.

CARLOS NE DEDİ?

Antrenmanda Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un çalışma aralarında takım arkadaşlarıyla yaptığı birebir görüşmeler dikkati çekti. Tecrübeli futbolcunun Bekir ve Mehmet Topuz ile konuştuğu görüldü.

Yarını izinli geçirecek sarı-lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını 7 Eylül Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Antrenmanda, milli takımlarda bulunan 13 futbolcunun yanı sıra ülkesinden ailesiyle bugün dönmesi beklenen Brezilyalı futbolcu Cristian yer almadı.